Sunday thoughts

IMG_6023

IMG_6024Homemade lapper (buttermilk pancakes)  

Tåka ligger tjukt over London, det kommer ikke til å bli lyst i dag. Jeg innser at tiden mot jul kommer til å gå alt for fort og skjønner ikke helt hvordan jeg skal rekke det hele, men likevel veit jeg det kommer til å gå bra. Det gjør liksom alltid det. Flybilletten hjem til Norge i juleferien er bestilt. Jeg drømmer om snøkledde vidder, langrenski og strålende sol som får det til å glittre i det hvite teppe som dekker alt som er til. Livet mitt trenger mer sol, og jeg innser jeg med tiden må flytte lenger sør. I mellomtiden lager jeg lapper mens jeg prøver å balansere studier, jobb og venner så godt jeg kan.

London is covered by fog and the daylight won’t shine trough today. I realize the days until Christmas will run away way too fast and I wonder how I’ll manage to get through it all, at the same time I know it will be fine. It always is. My flight back to Norway for Christmas is booked. I dream about fields covered by a thick layers of snow, skiing and bright sunshine which makes the snow sparkle. My life need more sun, and I conclude I have to move further south eventually. I the meanwhile I make buttermilk pancakes (Norwegian dish called lapper) while I try to balance studies, work and my social life.

Advertisements

About Eveline Rosholt

Eveline Røsholt er utdannet journalist og markedsfører. Etter fire år i London er hun tilbake i Norge for å finne ut hva hun skal gjøre videre med livet sitt. Ellers er hun glad i vin, André Bjerke, menn i dress og Italia. Blogger på treasuresbyeveline.wordpress.com
This entry was posted in Everyday and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s